• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Letní tipy

Nejkrásnější hrady a zámky jižních Čech

15. 5. 2022

Kouzelná příroda s lesy a rybníky a malebné scenérie jižních Čech protkaná mnoha hrady a zámky je jednou z nejvyhledávanějších oblastí k dovolené. Cyklisté, vodáci, turisté i rybáři najdou v tomto kraji bezpočet vyžití, konkrétní tipy jsme sepsali zde. V tomto článku se zaměříme na nejkrásnější hrady a zámky, které jihočeský kraj může nabídnout. 

Hrady a zámky ve Středních Čechách, které stojí za návštěvu

26. 4. 2022

Všechny české hrady a zámky nelze úplně snadno spočítat, na našem území jich najdeme neobvykle mnoho. Z některých hradů se staly zříceniny, jiné zanikly úplně a nemalá část se dočkala přestavby na zámek. Kolik má tedy Česká republika hradů a zámků? Pokud počítáme i zříceniny a tvrze, přiblížíme se k neuvěřitelnému číslu 500. Ročně tyto památky navštíví přes 5 miliónů návštěvníků. Historie nás Čechy zajímá a rádi vyrazíme na výlet. Přinášíme vám tipy na nejkrásnější hrady a zámky v okolí Prahy a oblasti střrední Čechy, které určitě stojí za Vaši návštěvu.

Speciality na grilu, kterými si zpestříte dovolenou na chatě nebo chalupě

25. 4. 2021

Ke správné dovolené patří určitě i dobré jídlo. Jistě navštívíte restauraci, necháte se pohostit a ochutnáte jejich speciality. Ale jak se říká, nejlepší to máš, když si to sám uděláš. Převážná většina našich chat má gril nebo ohniště. Posedět s rodinou či přáteli u dobrého jídla a pití, tomu se máloco vyrovná. Vybrali jsme pro Vás pár zajímavých receptů, které můžete na Vaší dovolené vyzkoušet. A navíc přidáváme tip, kde sehnat ty nejlepší suroviny - například domácí sýr, bio hovězí a čerstvou rybu právě vytaženou z vody.

Rozhlédněte se po Česku, z jedné z NEJ.. rozhleden a vyhlídek

14. 4. 2021

Přišlo jaro a můžeme se volně nadechnout a vyjet do jiného okresu. Ale kam vyrazit na výlet? Většina turistických cílů zůstává stále zavřená, ne však rozhledny! Na území České republiky jich najdete přes 400, v tom nemáme v zahraničí konkurenci. A k tomu si ještě přičtěte vyhlídková místa. Pár těch NEJ..  jsme z nich vybrali a ty Vám představíme i s jejich zajímavostmi. Víte třeba, která rozhledna je nejzatočenější? Rozhlédněte se s námi po Česku, máme se na co dívat, čím kochat, zkrátka je tu krásně. 

Po stopách naší české historie

3. 3. 2019

Vydejte se s námi na výlet v čase a přeneste se do minulosti. Možná se budete chtít dovědět něco víc o nás Slovanech. Nebo o nedávné válečné minulosti našeho národa. Připomeňme si Den vítězství, který slavíme 8. května. Využijte květnové státní svátky, přidejte si k nim pár dnů volna a udělejte si jarní dovolenou! V článku Vám přinášíme zajímavé turistické cíle, kam si vyjeďte na výlet za poznáním a zážitky při Vaší dovolené.

Nečekejte s dovolenou na léto - užijte si jarní volné dny!

25. 2. 2019

Zima nám končí a do léta je ještě daleko. Člověk se už těší, jak si odpočine na dovolené. Přitom není třeba čekat až do léta. Užít si pěknou dovolenou můžete už teď na jaře, využijte k tomu květnové svátky 1.5. a 8.5. Probouzející se příroda, kvetoucí stromy, ševelící ptáci, čerstvý jarní vzduch, zažijte jaro všemi svými smysly.

Romantické pobyty na chatě pro dva

30. 11. 2018

Také jste unaveni každodenními starostmi a chcete rozptýlit sebe i svého partnera či partnerku? Zažijte tu pravou romantiku uprostřed nádherné přírody, kde budete jen vy sami dva a nikdo Vás nevyruší. Dopřejte si společnou dovolenou na chatě či chalupě, ať už v zimě či v létě, každé roční období má svoje výhody.

Ideální trasy nejen na in-line bruslení vedoucí krásnými místy

18. 2. 2017

Už to také cítíte ve vzduchu? Většina z nás netrpělivě očekává jaro, první jarní paprsky sluníčka a voňavý vzduch je tady. Také už se vidíte na dovolené? V dnešním článku jsme si pro Vás připravili trasy na in-line bruslení vedoucí krásnými místy. Nemusíte čekat na na úplné teplo, ba naopak! U bruslení se pěkně zahřejte, takže jakmile opadne sníh vydejte se na bruslení, zažijte ten vítr ve vlasech a nasávejte svěží atmosféru.

Ubytování pro rybáře jen pár metrů od řeky Lužnice v Jižních Čechách

30. 1. 2017

Máte doma vášnivého rybáře a chystáte se na letní rodinnou dovolenou? Vybrali jsme pro vás tři nejlepší chaty nejen pro rybaření, ale i další rodinné aktivity.

Rybářské kaprobraní na hradě Bítov a další aktivity u Vranova, ve Znojmě a Podyjí

5. 10. 2016

Udělejte si dovolenou a nasávejte krásný podzimní čas, třeba i jen na víkend. Užijte si kaprobraní, navštivte Znojmo a jeho katakomby a vydejte se do nádherné české krajiny Národního parku Podyjí. Po náročném programu si pak odpočiňte a zrelaxujte v sauně či vyhřívaném koupacím sudu s výhledem do lesa. Kde? 

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje