• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Romantické pobyty na chatě pro dva

úvodní foto
Publikováno 30. 11. 2018

Také jste unaveni každodenními starostmi a chcete rozptýlit sebe i svého partnera či partnerku? Zažijte tu pravou romantiku uprostřed nádherné přírody, kde budete jen vy sami dva a nikdo Vás nevyruší. Dopřejte si společnou dovolenou na chatě či chalupě, ať už v zimě či v létě, každé roční období má svoje výhody.

Je to jen na Vás, kdy, kde a jak romantickou dovolenou prožijete. V létě si na zahradě něco dobrého ugrilujte. Odpočívejte na lehátku a nechte se příjemně prohřát dopadajícími paprsky slunce. A když už Vám bude velké horko, zchlaďte se v bazénu.

V zimě se nikomu z vyhřáté postele nechce, ale na dovolené v ní můžete zůstat klidně celý den. Relaxujte u teplého krbu se sklenkou vína nebo rozpalte svá těla v sauně.

Dovolenou můžete strávit také aktivně. Dát si pořádně do těla, třeba na kole a v zimě na lyžích či na běžkách. Zajeďte si na vyjížďku do krásné přírody česka, kochejte se krajinou a nasávejte společně tu úžasnou atmosféru.

Na kole společně

Romantika v posteli

Nebo se vydejte na výlet do okolí za památkami. Projděte se ruku v ruce a vezměte svou milovanou polovičku třeba na sladký dezert nebo kávu.

Kouzelné zahrady v Mikulově

Chvíle u kávy

Podívejte se na náš výběr chat, kde tohle všechno a mnohem více můžete společně prožít:

Hájovna Žampach

Krásné místo na samotě, kolem se rozprostírají louky a les. Široko daleko ani živáček. V Hájovně Žampach nasajete tu správnou romantickou atmosféru.

Pergola s posezením, krb a ohniště přispějí ke skvělému odpočinku.

V dosahu několika kilometrů koupaliště, bazén, přehrada Pastviny nebo řeka Tichá Orlice, kde můžete rybařit. Kromě pěších výšlapů do přírody nebo cyklovýletů lze navštívit i sportoviště nebo ojedinělé památky, například zámek Nové Hrady, zámek v Liticích, perfektní výhled získáte díky Stezce v oblacích, více o životě našich předků se dozvíte v Muzeu řemesel v Letohradu.

V zimě Vás okouzlí zasněžená krajina jako z pohádky a vy si ji můžete nádherně užít na běžkách, v okolí chaty jsou vhodné podmínky i mimo značené trasy.

Chalupa Pustiny

Relaxujte na lehátku s drinkem v ruce, zahleďte se do krásné české krajiny a občas se osvěžte v bazénu.

A když by počasí nepřálo, můžete se zahřát v chalupě u krbu a pěkně se k sobě přitulit.

Dovolenou na chalupě Pustiny si můžete užít na kole po značených trasách nebo vyrazit na místa Jiráskových románů, Babiččino údolí nebo do kouzelného Adršpachu.


Přitulte se k sobě na dovolené u sálajícího krbu. Výběr chat a chalup s vnitřním krbem.

Chalupa Mikulov

Poseďte při dobrém vínku v soukromém vinném sklípku nebo na zahrádce a pohleďte do kraje na rozlehlé vinice.

A kdyby té romantiky nebylo dosti, navštivte zámek Mikulov a projděte se ruku v ruce zámeckými zahradami a půvabným historickým centrem Mikulova.

Dovolená ve zrekonstruované chalupě v kraji vína na Jižní moravě s okouzlujícím lednicko-valtickým areálem, to vše splňuje představu o ideální romantické dovolené.

Chata Horní Rozpité

V nádherných Beskydech, téměř na konci světa Vás okouzlí místo, kde se nachází krásná dřevěná chata Horní Rozpité.

Romantickou atmosféru plně dokreslí krb a sauna provoněná oblíbenou saunovou esencí, kde Vás to s Vaší drahou polovičkou pěkně rozpálí.

A kdybyste i přesto chtěli vystrčit paty z chaty, naplánujte si výlety do rožnovského skanzenu, na novojičínský zámek nebo na štramberský hrad zvaný Trúba.

Na horách je zima nádherná, výborné sněhové podmínky jsou zde zaručeny, běžecké tratě přímo v místě a SKI AREÁL Sachova Studánka jen 11 km (4 vleky, nově vybavená půjčovna lyží a snowboardů spolu se ski servisem se nachází přímo v areálu, výuku lyžování a snowboardingu je možno si objednat kdykoliv na kterýkoliv den).

Roubenka Ohnišov - s přilehlou dřevěnkou z doby minulé

Chtěli byste cestovat časem nazpět? Do doby našich babiček se přenesete v roubence Ohnišov, konkrétně v přilehé dřevěnce jako ze skanzenu.

Dýchne tu na vás klid a nostalgie, z okna budete pozorovat zaoblené hřebeny Krkonoš. Hezké okolí láká k nekonečným toulkám, výletům a koupání. Zažijte společně Krkonoše na kole

Odpočińte si společně hrou kulečníku nebo poseďte u krbu či na romantické terase.

Chata Červená Hora

Chtěli byste ráno vstát, brouzdat se bosýma nohama v trávě a potkat srnku? V oblíbené Chatě Červená Hora se Vám to stát může.

Vykoupejte se v bazénu na zahradě, v nedaleké řece nebo i rybníce, záleží to čistě na Vás.

Překvapte svou milou polovičku romantickou snídani na terase s výhledem na louku a okolní přírodu.


Chcete strávit Vaši dovolenou na samotě nebo polosamotě u lesa?
Podívejte se na náš výběr chat na samotě nebo třeba na všechny chaty na horách.

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje