• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Zimní tipy

Šťastný nový rok - rodinné zimní výlety

31. 12. 2016

Dnes slavíme další rok, který jsme prožili a těšíme se na ten nadcházející, co asi přinese nového? Možná si také dáváte nějaká ta předsevzetí. Například trávit více času s rodinou, být spolu pohromadě a užívat si krásné chvíle a uchovat si tak vzpomínky, které si sebou neseme napořád. Připravili jsme pro Vás pár tipů na zimní výlety, kam můžete s rodinou hned v lednu vyrazit.

Nejlepší lyžařská střediska pro rodiny s dětmi

26. 11. 2016

Zima je za dveřmi, přichází čas zimních radovánek a některé ski areály už jsou v provozu. Víte, kam letos s dětmi vyrazíte vy? Ať už se rozhodnete dát děti do lyžařské školky nebo je učíte sami. V našem článku najdete ta nejlepší lyžařská střediska uzpůsobená pro rodiny s dětmi na Lipně, v Jeseníkách a v Beskydech.

Tipy na výlety ve středních Čechách za každého počasí - prohlídka pro děti na zámku Mníšek pod Brdy anebo za medvědy Kubou a Matějem do Berouna

6. 11. 2016

Nastal nám podzim a postupně se vkrádá zima. To nevlídné počasí způsobí, že by byl člověk nejraději doma pěkně v teploučku. Ale ono přeci jen někdy vysvitne sluníčko a zanedlouho Vás to začne ponoukat k nějakému výletu. Vyrazit si za poznáním a za krásou české přírody. A co teprve ten pocit vracet se zpět do vyhřátého domova, to je slast, která by nepřišla, pokud byste ven nevyrazili. Vybrali jsme pro Vás pár míst ve středočeském kraji, kam se můžete vydat za každého počasí.

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje