• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Letní adrenalinové aktivity ve skiareálech v Krušných horách, Krkonoších a Jeseníkách.

úvodní foto
Publikováno 7. 8. 2016

Víte, že ve skiareálech to žije i v létě?! Sjezdovky mají široké využití i bez sněhu. Lanovky vozí nahoru krom turistů i kola a jiné další dopravní prostředky. Dolů se pak můžete svézt na koloběžkách, terénních tříkolkách nebo klasicky na kole, takzvaně downhill na vybudovaných trasách.

Klínovec

Letos nově vybudovaný park trail na Klínovci je vhodný nejen pro zkušené bikery, ale také pro rodiny s dětmi. Skiareál nabízí trasy s různými úrovněmi. V městských lesích Jáchymova naleznete 22 km pozvolně klesajících plynulých stezek speciálně navržených pro potěšení z jízdy na horském kole. Zpět k začátku stezek vás vyveze čtyřsedačková lanová dráha Prima Express.

Než se s dětmi vydáte na samotnou trasu, můžete si vyzkoušet jízdu na pump tracku a ve skill centru. Pump track je krátký okruh, který obsahuje terénní vlny, se kterými se setkáte na stezkách vedoucích lesem. Skill centra jsou plochy s malými překážkami, na kterých je možné trénovat ovládání kola. Pro bezpečnost doporučujeme helmu.

V areálu najdete dvě půjčovny terénních kol i koloběžek, včetně servisu a myčky na kola. A pokud jste od bahna i vy, sprchy jsou tu také k dispozici. Kdo si netroufá, může se svěřit do rukou profesionálů v bike škole. Denní jízdné stojí pro dospělého 470,- Kč, pro dítě 330.- Kč.

 

Ubytování v Krušných horách v ověřených chatách a chalupách najdete zde.

V nedaleké obci Abertamy, na hřebenu Krušných hor nabízíme ubytování na chatě až pro 17 osob/5 pokojů. Zahrada s posezením a krásným výhledem. Možnost úschovy kol a lyží. Sjezdovka pro lyžaře i snowboard se školou lyžování pro Vaše děti jen 500 m od chaty. V blízkosti také Krušnohorská magistrála, která je v zimě využívaná pro běžkaře a od jara do podzimu i jako cyklostezka nebo turistická stezka.

Špindlerův mlýn

Skiareál ve Špindlerově mlýně nabízí v létě snad ještě více atrakcí než v zimě. Zde můžete z kopce svištět na kolech, koloběžkách i terénních tříkolkách po dvou kilometrech dlouhé červené sjezdovce z Medvědína s převýšením téměř 500m. Třílkolka je dvoumístná a díky bubnovým brzdám bezpečná, navíc v ceně je zahrnuta také bezpečnostní helma. Můžete si ji půjčit u horní stanice lanové dráhy za 250,- Kč = 1 jízda. Děti mohou tříkolky řídit samostatně od 14 let.

Vyzkoušet tu také můžete několik unikátů, například let minilanovkou Sky Dive. Atrakce se nachází na Meďánkově hřišti v těsné blízkosti horní stanice lanové dráhy Medvědín. Krom adrenalinu se vám naskytne nádherný výhled na Krkonošské hřebeny. Cena 50,- Kč. Dalším unikátem je nejdelší summertubingová dráha ve střední Evropě. Navíc při zakoupení jízdenky na lanovou dráhu RWE line Svatý Petr a Medvědín kategorie Děti do 12 let a Junioři do 18 let získáte na pokladně poukázku na jednu jízdu Summer Tubing ZDARMA.

Pronajměte si chatu nebo chalupu a užijte si dovolenou HEZKY ČESKY. Objekty v Krkonošších najdete na tomto odkazu.

Kouty

Skiareál v Jeseníkách, to je horské centrum plné sportu, zábavy a nádherné přírody. Slyšeli jste už o Discgolfu? To je hra trochu podobná golfu – jen místo míčků máte disky - frisbee a místo jamek koše. Hráč se snaží diskem trefit do koše – čím méně hodů, tím lépe. Podrobná pravidla Vám vysvětlí personál, vše co potřebujete si můžete zapůjčit. Cena zapůjčení sady je 150,- Kč. Hřiště areálu Kouty má 9 jamek s celkovým parem 29. Je určeno začínajícím i pokročilým hráčům.

Jako v ostatních areálech, je zde také půjčovna koloběžek a rozsáhlý Bikepark. Co ale jinde nenajdete, je in-line okruh v nadmořské výšce 1300 m okolo nádrže Dlouhé Stráně. Jedná se o 2,5 km jednosměrný okruh s nádhernými výhledy na celé Jeseníky. Na okruh se vyvezete šestisedačkovou lanovkou, následně můžete dojít pěšky nebo využít dopravy autobusem od horní stanice lanovky. Připravena je také kvalitně vybavená půjčovna bruslí. Půjčovné 2 hodiny za 150,- Kč.

Pro ubytování v oblasti Jeseníků využijte naší nabídky chat a chalup za ceny příjmo od majitele zde.

Například pouze 12 km vzdálenou chatu ve velkých Losinách, na oploceném pozemku s výhledem na pohoří a les. Kolem protéká potok, k němuž přímo vedou schůdky. Můžete odpočívat na zahradním posezení s altánkem, venkovním krbem, grilem a ohništěm. Pro děti je zde dětská houpačka. Při dovolené s dětmi oceníte blízké koupání v termálním koupališti. Možnosti rybaření jsou ve vzdálenosti 10 km od chaty. Okolí chaty poskytuje výborné podmínky pro turistiku, cykloturistiku, houbaření i sběr lesních plodů. Přímo ve Velkých Losinách můžete navštívit zámek a unikátní manufakturu na výrobu ručního papíru, dále si můžete udělat výlet na hrad Branná, hrad Bouzov, muzeum v Šumperku, ZOO v Rapotíně a mnohé další. Krásné jsou tůry v neporušené přírodě Jeseníků.

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje