• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Firemní setkání na chatách v Trojanovicích

úvodní foto
Publikováno 24. 5. 2017

Byly to krásné dva dny, ale utekly jako voda. V pátek 19.5. a v sobotu 20.5. strávil celý tým ZARS společný čas v Příboře, Trojanovicích a Rožnově pod Radhoštěm. Sešli jsme se kvůli práci, ale také jsme si užívali volna a připraveného programu.

V pátek otestoval SEO specialista Karel s paní Tuzovou webové stránky. Přesněji řečeno, bylo to za přispění řady uživatelů, kteří uvedli, co by na našich webových stránkách vylepšili a co jim tam chybí. Chceme, aby vyhledávání dovolené na www.zars.cz bylo pro zákazníky maximálně příjemné a pohodlné. Díky testování už víme, co lze ještě změnit a zdokonalit.

 

Po práci jsme si dopřáli odpočinek. Celý tým se setkal v našem areálu v Trojanovicích, v podmanivém prostředí Beskyd. Všichni se ubytovali v chatách s nádherným výhledem na hory a zábava mohla začít.

Opékaly se výborné špekáčky a ražniči, zpívalo a hrálo na kytaru. Žízeň jsme zchladili vynikajícím točeným pivem Radegast 12°. Kdo se chtěl po celodenním sezení protáhnout, změřil síly při volejbale. Celý večer pod jasnou oblohou plnou zářivých hvězd se nesl ve skvělé atmoféře.

V sobotu ráno si někteří přivstali a s prvními slunečními paprsky si vyšlápli na Pustevny. Kopec museli vyběhnout, protože už v 7.30 byla snídaně a od 8.15 přišlo na řadu společné vyhodnocení uživatelského testování webu. Koláčky a káva, ale i teplé a slunečné počasí, to vše přispělo k báječné náladě. I proto, že jsme se těšili na společný výlet.

Dohodli jsme se, že pojedeme do nedalekého skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm. V 10.30 začínal „Velký redyk“, což znamená slavnostní vyhánění ovcí na salaš. Prohlédli jsme si prosté, malebné chaloupky a udělali si obrázek o tom, jak kdysi vypadal život na dědině. Viděli jsme, jak se ručně stloukalo máslo, vyráběl sýr, kosila tráva, bělilo prádla, jak se stříhaly ovce a předla vlna na kolovrátku. Lidové písně, které zpíval místní soubor, byly podmanivé, stejně jako oživené expozice ve Valašské dědině. 

Vůně tradičních valašských pokrmů se mezi sebou mísily a všem se sbíhaly sliny. Nešlo odolat. I my jsme ochutnali místní dobroty ještě předtím, než jsme se rozešli do našich domovů. Někdo dal přednost výborné kyselici, další si dopřáli halušky s brynzou, opečenou klobásu nebo domácí borůvkové knedlíky.

Ukázalo se, že návštěva skanzenu byla nejenom zábavná, ale i inspirativní. Nadchla nás dobová výšivka, pověšená ve světnici jedné z chaloupek ve Valašské dědině. Shodli jsme se na tom, že tato lidová moudrost by se výborně vyjímala klidně i na našem firemním štítu.

Chcete vědět více o naší firmě? Podívejte se sem.

Pokud byste také chtěli prožít zajímavý víkend nebo strávit týdenní dovolenou v nádherné přírodě Beskyd, doporučujeme ubytování v chatkách v Trojanovicích. Pobyt můžeme s čistým svědomím doporučit. Určitě se sem ještě vrátíme, protože míst, která bychom v okolí chtěli navštívit, je hodně a za dva dny se to nedá stihnout. My jsme si to moc užili. Teď je řada na vás! 

Volné termíny a další informace najdete zdeChata Trojanovice I. Chata Trojanovice II. Chata Trojanovice III.

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje