• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Velikonoční akce

úvodní foto
Publikováno 19. 3. 2022

Oslavte Velikonoce výletem. Navštivte trhy, jarmarky, hrady nebo zámky, kde chystají nejrůznější program spojený s tradicemi a zvyky Velikonoc. Připravili jsme pro vás několik tipů, kam vyrazit na Velikonoce - s dětmi i bez nich. Nebo ještě lépe, využijte svátečních dnů a užijte si Velikonoce v přírodě nebo na vesnici, kde se Velikonoce slaví tradičně. Pronajměte si chatu nebo chalupu a vychutnejte si volné jarní dny plnými doušky - Velikonoční pobyty

Zažijte jak se slavili Velikonoce na Valašsku a vydejte se do Valašského muzea v přírodě. Ve sváteční dny tu uvidíte tradiční zdobení kraslic, pletení pomlázek i další názorné ukázky lidových velikonočních zvyků a tradic. Nakupte si rukodělné tradiční výrobky na velikonočním jarmarku za poslechu cimbálové muziky.

 

Tradiční velikonoční malované kraslice

 

Užijte si Velikonoce v Beskydech. Kousek od Valašského muzea v přírodě máme několik chat k pronájmu. Například Chalupu prostřední Bečva s vybavením pro děti a spoustou zajímavých míst v nejbližším okolí. Vydejte se do nádherné přírody na Pustevnách s vyhlídkou ze stezky v korunách stromů.  A s dětmi určitě nevynechejte zábavní Gibon park v Rožnově pod Radhoštěm.

Celý seznam chat poblíž Valašského Muzea v přírodě najdete zde, hned pod informacemi o muzeu. 

 

V Českém Krumlově v jižních Čechách Vás na zámku a v celém městě čeká bohatý velikonoční program. Velikonoční koncerty, divadla, trh i velikonoční jarmark na nádvoří zámku. Nejen na řemeslném jarmarku a v regionálním muzeu, ale i v dílnách DDM si budete moci vyrobit velikonoční dekorace. Čeká Vás také ochutnávka velikonočních dobrot a zeleného piva z místního pivovaru. Děti mohou hledat velikonoční vajíčka dle mapy od městské knihovny nebo ztracený poklad v klášteře.

 

 

Využijte prodloužený víkend k dovolené. Nezůstávejte doma, pronajměte si chatu a užijte si velikonoční jarní atmosféru. Třeba na Chalupě Jenín na okraji jihočeské vesničky s výhledem na lesy a vlastním rybníkem. Celý seznam chat poblíž Českého Krumlova najdete zde, hned pod informacemi o městě.

 

Na mnoha místech si zámky a hrady připravily velikonoční prohlídky. Není tomu jinak ani na Hradu Hukvaldy, kde na Vás čeká doprovodný program a přiblížení velikonočních zvyků a tradic. Prožijte Velikonoce na Moravě. Pronajměte si chatu Palkovice a vezměte s sebou i svého psího miláčka. A k hradu Hukvaldy si můžete udělat krásný pěší výlet. Navštívit můžete také 3 km vzdálené včelařské muzeum v Chlebovicích

 

 

Víte proč se vajíčka dávala do popela? Nebo kde se vzal velikonoční zajíček? To se dozvíte v našem článku velikonoční tradice a zvyky zde.

 

úvodní foto

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje