• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Nové chaty a chalupy v Beskydech

úvodní foto
Publikováno 29. 4. 2017

Komu se nelení, tomu se zelení! Na našem zeleném portále Zars neleníme a stále pro Vás rozšiřujeme nabídku chat a chalup. My se staráme za Vás. A vy si můžete v klidu a bez starostí prožít dovolenou HEZKY ČESKY. Třeba právě v nádherné chráněné krajinné oblasti Beskyd, kde nyní máme několik nových objektů a jako bonus přidáváme tipy na výlety v okolí pro Vaší dovolenou. 

Chalupa Morávka + Chalupa Morávka II

Na samotě u lesa v krásném prostředí Beskyd Vám nabízíme na neoploceném pozemku rovnou dvě samostatné chalupy. Ideální pro velké skupiny - můžete si pronajmout chalupy obě nebo i samostatně. U chalup je pro děti pískoviště, houpačka, prolézačka a posezení s ohništěm. Odpočinout si můžete pod zastřešenou terasou s nádherným výhledem na okolní lesy.

A co musíte v Beskydech vidět?

Každý by chtěl vidět na vlastní oči Rysa Ostrovida s jeho typickými trojúhelníkovými uši - největší evropskou kočkovitou šelmu! Přestože byl rys v českých zemích v minulých stoletích vyhuben, do Beskyd se přirozeně vrátil ze slovenských Karpat. A tak kdo ví, třeba právě vy budete mít štěstí.

Vydejte se na jeden z nejrozsáhlejších hradních komplexů v České republice - hrad Hukvaldy. Název hradu je odvozen od jména porýnského hraběcího rodu Hückeswagenů. Brzy po svém založení se Hukvaldy staly součástí majetku olomouckých biskupů. Vedle pevnostního charakteru měl hrad význam také jako správní sídlo rozsáhlého panství. Když byly v roce 1760 byty a kanceláře úřednictva přeneseny z hradu do podhradí, Hukvaldský hrad se začal měnit v ruinu, která byla využívána hlavně jako levný zdroj stavebního kamene. Teprve až v 19. století započala snaha zachovat tuto kulturní památku i pro další generace. Hrad Hukvaldy je jedním z největších hradů na Moravě, tyčí se na kopci nad obcí Hukvaldy, uprostřed obory plné daňků a muflonů. Z věže hradu je krásná vyhlídka na hřebeny Beskyd, městečko Kopřivnici a Příbor. Na hradě Hukvaldy je v průběhu sezóny pořádána spousta akcí - pálení čarodějnic, hledání pokladů, vystoupení šermířů, strašidelná noc, dobývání hradu Hukvaldy, vinobraní, Ondřejská pouť a další. Doporučujeme návštěvu, budete příjemně překvapeni.

Určitě navštivte nejvyšší vrch Beskyd - Lysou horu! O té jsme Vám již jednou psali vyčerpávající článek zde. Dále najdete ve článku informace o dalším krásném místě Beskyd - Pustevnách.

 

Nově zrekonstruovaná chalupa Horní Bečva

Jste skupina přátel a hledáte dovolenou? Pak jste ji právě našli - samostatnou chalupu sed věma plně vybavenými apartmány v atraktivní části Beskyd. Posezení nabízí dvě kryté terasy, jedna terasa s venkovním krbem. Po celý rok je možno využívat značených turistických tras k procházkám, výletům a cykloturistice po horských hřebenech přes Soláň, Radhošť, Pustevny, Lysou Horu až k vrcholům Malého Javorníku. V létě je zde navíc možnost koupání, vodních sportů a rybaření v přehradní nádrži (5 ha). Také si můžete zaplavat v místní přehradě nebo se věnovat mnoha dalším sportům.

 

Roubená chalupa Velké Karlovice

Krásná roubená chalupa s ubytováním až pro 9 osob leží ve vyhledávané rekreační oblasti Velkých Karlovic v nádherné přírodě obklopené lesy. Okolí je protkáno turistickými a cykloturistickými trasami. Pod Trojačkou pramení Vsetínská Bečva, v údolí Leskové na svahu hřebenu Lemešná je uchován relikt pralesa Razula. Ideální místo k odpočinku, neváhejte - máme poslední volné termíny!

Vyražte do Beskyd na dovolenou a ubytujte se na jedné z našich prověřených chat či chalup. Vyberte si ideální ubytování právě pro Vás zde.

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje