• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Aktivní podzimní dovolená

úvodní foto
Publikováno 11. 9. 2016

Většina z nás si přeje, aby letní počasí vydrželo co nejdéle. Roční období se střídají a každé má něco do sebe. Když se krásné letní počasí prodlouží a nastane babí léto, je to opravdová krása. Krajina vytvoří nádhernou paletu barev, kterou prozáří sluneční paprsky a teplota je ideální pro nejrůznější výlety. Navíc můžete využít státních svátků (Sv. Václav 28.9. a Den vzniku samostatného československého státu 28.10.), přidat si ke svátkům jen pár dní volna a užít si aktivní podzimní dovolenou.

Podzim nabízí tolik nových možností, určitě si každý přijde na své. Houbaři jsou ve svém živlu. Děti si zase mohou smlsnout na ostružinách.

 
 

Ale kdyby náhodou žádné nerostly, taková romantická procházka podzimním lesem k načerpání přírodní energie je také úžasná věc.

 
 

Přichází také nejlepší období pro rybaření a počasí je ideální pro vyjížďky na kole nebo na koních.

 
 

Využijte naší nabídky chat k pronájmu na víkend, nebo prodloužený víkend.

Pro aktivní dovolenou můžeme doporučit chalupu Oldřichov v Hájích, která se nachází v nádherné chráněné krajinné oblasti Jizerských hor. Ubytování zde nabízí mnoho sportovního vyžití - cyklostezka vede přímo kolem, v blízkosti jsou mnohé horolezecké terény, 800 m je vzdálena nová in-line dráha (3,5km dlouhá), 5km je golfové hřiště Ypsilon, 11km Centrum Babylon v Liberci. Pro klienty je k dispozici zahradní posezení, venkovní krb, gril a stolní tenis.

 

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje