• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Šťastný nový rok - rodinné zimní výlety

úvodní foto
Publikováno 31. 12. 2016

Dnes slavíme další rok, který jsme prožili a těšíme se na ten nadcházející, co asi přinese nového? Možná si také dáváte nějaká ta předsevzetí. Například trávit více času s rodinou, být spolu pohromadě a užívat si krásné chvíle a uchovat si tak vzpomínky, které si sebou neseme napořád. Připravili jsme pro Vás pár tipů na zimní výlety, kam můžete s rodinou hned v lednu vyrazit.

Ledové sochy na Pustevnách

Také Vaše děti milují kreslený film Ledové království? Všechny slečny si přejí být ledovou princeznou a kluci mají rádi sněhuláka Olafa s jeho super nosem z mrkve? Vezměte děti a celou rodinu na Pustevny, které se v lednu opět stanou centrem ledové pohádky. Vstup je zdarma a každý víkend se chystá doprovodný program. Sochaři nabrousí své pily a z ledových kostech vysekají nádherné kouzelné ledové sochy. V plánu je vybudování ledového baru pro rodiče a ledov skluzavky pro děti. Teď už si jen přejme dostatečný mráz. Začíná se 7.1. a sochy zde budou až do 22.1.

Vydejte se do Beskyd třeba i na celý víkend nebo rovnou týden. Lyžujte a užijte si na běžkách či na sněžnicích zdejší krásnou přírodu. Snežnice si můžete půjčit v Prostřední Bečvě u pana Zajonce, ChodimVenku@gmail.com+420 605 592 952, pro celou rodinu za 1290,- Kč.

Ve obci Prostřední Bečva se můžete rovnou i ubytovat, na odkazu níže vybírejte z prověřených chat a chalup. Ubytování v obasti Valašska a Beskyd za ceny přímo od majitele.

Doporučit Vám můžeme například: apartmán pro 5 osob s vlastním vchodem. S možností masáží, sauny a venkovní vířivé vany.

 

Šediváčkův long v Orlických horách

Kdo by nemiloval psy? Nejlepšího přítele člověka, toho nejvěrnějšího ze všech. A co teprve ti chundelatí zimní s hřejivým kožíškem a silnými tlapami, které utáhnou celé spřežení? Jeden z nejprestižnějších extrémních závodů ve psích spřeženích se koná od 24-28.1. v Orlických horách. Již 21. ročník závodu Šediváčkův long, který byl pojmenován na památku sibiřského huskyho Šediváka, který se měl zúčastnit prvního závodu. Bohužel však den před startem utekl do vzdálené vesnice, kde byl zastřelen místním občanem.

V den zahájení 24.1. je od 16 hodin v Děštném v Orlických horách připraven doprovodný program, jako ohnivá show, přehlídka spřežení, vožení dětí se psy a další. V průběhů závodů je nejkrásnější pohled na hřebenech Orlických hor, zvláště mezi Šerlichem a Pěticestím.

Dalším tipem v Deštném v Orlických horách je víkend 14 a 15.1. věnovaný snowboardu. V sobotu je to akce Just Ride, kdy Vás čeká spousta zábavy na kopci i mimo něj. Otestujte snowboardy českých značek, účastněte se závodu či dalších soutěží a jestli na prkně ještě neumíte, zdarma bude výuka začátečníku i freestylu. Zapíchnout to pak můžete v chill-out zóně s barem a hrát Vám bude Dj přímo na sjezdovce. V neděli pak svah patří profesionálům v rámci Snoboard tour se můžete těšit na Slopestyle Masters. Soutěže jsou zařazeny do mezinárodního kalendáře FIS a pravidelně se jich účastní jezdci z různých evropských zemí.

Pohodlí, odpočinek a místo ke spaní najdete v luxusní roubence se saunou, navíc je nyní se slevou na 2500,- Kč na termín 14.1.-21.1.2017 a 21.1.-4.2.2017. Nová cena 16400,- Kč za chalupu na celý týden. Ubytování zde najde až 16 osob a do deštného to máte kousek.

 

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje