• 608 775 582
  • PO-PÁ: 8:00-18:00
  •  

OBJEDNEJTE SI VČAS NEJLEPŠÍ TERMÍNY A CHATY.

Při platbě využijte příspěvek od zaměstnavatele, benefity nebo kartu Sphere.

 

Podzimní slunečný víkend na chatě: Balzám na duši

úvodní foto
Publikováno 23. 9. 2023

Letní dovolená je za vámi a vy si říkáte, že už nemáte na co se těšit? Stačí si vzít jeden den volna v práci, přidat k tomu víkend, a hned máte příležitost vyrazit do přírody a prožít kouzelné podzimní chvíle.

Stromy mění své barvy a oblékají se do nádherných odstínů, vzduch je čerstvý s vůní spadaného listí, a příroda se postupně připravuje na zimní klid. Jak lépe vnímat tuto podzimní atmosféru než z útulné chaty či chalupy, kde můžete být uprostřed těchto malebných scenérií a načerpat novou energii?

Dovolená na podzim: pronájem chaty je skvělá volba

  • Mimosezónní ceny: Ubytování mimo hlavní sezónu nejenže vám ušetří peněz, ale umožní vám i užít si chatu v klidnějším období.
  • Houbaření: Jestli jste milovníci houbaření, pak je podzim vaše období. Čerstvé hřiby a muchomůrky vás čekají jen kousek od vašeho ubytování.
  • Příjemné počasí: Procházky, turistika nebo jízda na kole v příjemném chladném počasí bez dusivých veder.
  • Dovolená s pejskem: Nemusíte řešit hlídání, ale s Vaším psím miláčkem si užijete dovolenou na chatě společně - procházky přírodou i tulení u krbu.
  • Období ideální pro rybáře: Ryby jsou aktivnější a čekají, až je chytíte. Podívejte se na nabídku chat v blízkosti vody pro rybáře.
  • Méně lidí v turistických oblastech: Turistické trasy a cíle bez davů - to je podzimní idylka.

Houbaření o víkendu na chatě

Vybavení chaty, které Vás zahřeje: krb, vířivka, sauna

Po aktivním dni stráveném v přírodě je ideální vrátit se na chatu, kde vás čeká teplo a pohoda. Nabízíme široký výběr chat se skvělým vybavením.

Chaty s krbem:

Co je lepšího, než večer strávený u praskajícího krbu s horkým nápojem v ruce? Nabízíme chaty, kde krb tvoří srdce celého interiéru. Prohlédněte si naši nabídku chat s vnitřním krbem.

Chaty se saunou:

Regenerace těla a mysli v teple sauny. Vychutnejte si detoxikaci těla na našich chatách s saunou.

Chaty s vířivkou a chaty s koupacím sudem:

Ponořte se do teplé vody a pozorujte hvězdnou oblohu. Ideální relaxace na chatách s vířivkou či koupacím sudem.

Podzimní ubytování pro rybáře v blízkosti vody

Sníte o perfektním výhledu na hladinu vody, zatímco vaše udice klidně spočívá v ruce? Naše chaty pro rybáře nabízejí ideální útočiště přímo u rybníků, řek a dalších vodních ploch. Ať už si přejete krátký víkendový únik nebo delší dovolenou zasvěcenou rybaření, máme pro vás řadu možností.

Podzimní kouzlo Jeseníků: dovolená na chatě

Jeseníky jsou horský ráj, ukrývají bohatství přírodních, historických a technických skvostů. Toto horské pohoří nabízí nespočet značených tras pro pěší turistiku i cyklisty, díky čemuž se stanou oblíbeným místem pro všechny milovníky aktivního odpočinku.

Ačkoliv jsou v Jeseníkách vyhlášená střediska zimních sportů, nabízejí svým návštěvníkům mnohem více:
od relaxačních lázní, přes historické památky, až po bohatý kulturní program, který láká návštěvníky v každém ročním období.

 

Ponořte se do historie a objevte Hrad Sovinec, který je otevřený i na podzim.

Hledáte aktivní dovolenou? Dolní Morava Relax & Sport Resort je vaším místem! A pozor, funguje to i naopak, u každého turistického cíle, máme dole na stránce ubytování v blízkém okolí.

Pronajměte si chatu a užijte si podzimní dovolenou v přírodě

Podzimní dovolená je ideální příležitostí k resetování těla i mysli před zimním obdobím. Ať už hledáte místo pro relaxaci, turistiku či rybaření, v našem portálu najdete to pravé pro vás. Užijte si barevnou podzimní přírodu v pohodlí chaty či chalupy. Rádi Vám ji pomůžeme vybrat, neváhejte nás kontaktovat.

10 000+

Zákazníků s námi jelo 2x a více

200+

Majitelů chalup je s námi přes 10 let

500+

Chat a chalup k pronájmu

98%

Zákazníků nás doporučuje